Een heerlijk visgerecht dat zowel in de zomer als de winter goed smaakt!
In Griekenland krijg je het meestal met een hele vis, maar in mijn recept heb ik die vervangen door vismoten. Ten eerste voor het gemak, werkt voor velen toch wat makkelijker en als je vismoten in je diepvries hebt, hebt je eigenlijk alle ingrediënten in huis om ten alle tijde dit gerecht te kunnen maken!
Mocht je toch een hele vis willen gebruiken, schuif de citroenschijfjes dan in de (schoongemaakte) vis en doe ook de kruiden, peper en zout in de buik. De buitenkant enkel met peper en zout bestrooien en besprenkelen met het citroensap. Als je na 15 minuten de oven hoger zet, draai dan voorzichtig met twee spatels de vis om en zorg er voor dat je de vis weer goed bedekt met de saus! De gaartijd zal zo'n 15 minuten langer kunnen zijn, al naar gelang de grootte en soort vis.
In Griekenland krijg je het meestal met een hele vis, maar in mijn recept heb ik die vervangen door vismoten. Ten eerste voor het gemak, werkt voor velen toch wat makkelijker en als je vismoten in je diepvries hebt, hebt je eigenlijk alle ingrediënten in huis om ten alle tijde dit gerecht te kunnen maken!
Mocht je toch een hele vis willen gebruiken, schuif de citroenschijfjes dan in de (schoongemaakte) vis en doe ook de kruiden, peper en zout in de buik. De buitenkant enkel met peper en zout bestrooien en besprenkelen met het citroensap. Als je na 15 minuten de oven hoger zet, draai dan voorzichtig met twee spatels de vis om en zorg er voor dat je de vis weer goed bedekt met de saus! De gaartijd zal zo'n 15 minuten langer kunnen zijn, al naar gelang de grootte en soort vis.