notaris
#1
Je maakt wat mee als je je huis gaat verkopen. We hadden een afspraak met advocaat en notaris. De advocaat stelde voor om af te spreken bij de Piraeusbank omdat hij dacht dat we niet wisten waar het kantoor van de notaris was.
Wij zijn Nederlanders dus waren we 15 minuten eerder Rolleyes . We weten dat sommige Grieken later komen dus maakten we ons niet ongerust dat het later werd. Toen ging de telefoon, de advocaat vroeg waar we waren. bij de Piraeusbank dus. Nee ik zie jullie niet. Beter kijken dan? Nee hij keek goed en wij stonden bij de verkeerde Piraeusbank Dodgy . Je hebt er 3 in Rethymnon. Ja dat had hij niet gezegd Confused .  Dan maar een taxi om toch maar een beetje op tijd te komen. Wat bleek wist de taxichauffeur ook niet dat aan de andere kant van de stad ook een Piraeusbank was. Gelukkig wisten zijn collega's het wel. Dus toch niet zo heel erg dom van ons Wink

Na een vruchtbaar gesprek kregen we een prachtig document ten gunste van het verkoopproces. Of we even wilden betalen, het was een behoorlijk bedrag. Undecided Natuurlijk betalen we.  Het getal eindigde op 0,34 eurocent en ook dat kwam  te voorschijn. De notaris (een hele vriendelijke grappige dame) hoorde de munten op tafel rollen en zei:" no coins please", kregen we zomaar 0,34 fooi, maar mijn echtgenoot was er helemaal bij die dag en zei:"I have only coins".  Huh We hebben nog nooit zo gelachen met een notaris Big Grin dus tip ga je naar een notaris? Alleen muntgeld meenemen dus.
Quote
#2
Goede morgen Loutra,

Zo'n groot bedrag zal het toch niet geweest zijn, dat je met één taxi er naar toe kan gaan  Huh
moet je dit eens lezen, die huurde een VRACHTAUTO om zijn auto te gaan betalen Big Grin
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.


Maar fijn om te lezen dat alles goed gekomen is Tongue
Quote


Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)

Jouw forum-permissies
Je mag geen discussies starten.
Je mag geen reacties plaatsen.
Je mag geen bijlagen posten.
HTML staat aan.
MyCode staat aan.
Smilies staan aan.
[img]-code staat aan.