29 January 2017, 11:59
Vandaag staat er kip op het menu, beter gezegd, kippenbouten
Ik heb twee recepten met kippenbouten, één uit Karpathos, welke ik afgelopen jaar heb meegenomen en één uit Kreta. Ondanks dat ze overeenkomsten hebben, ben ik met het recept uit Karpathos nog niet helemaal tevreden, maar deze uit Kreta wel!
Lekker met de bekende aardappelen met knoflook en citroen uit de oven. Extra groente hoeft er niet bij, er zit immers al aubergine en paprika in dit gerecht. Wil je wel extra groentjes doen, dan zou ik kiezen voor de pikante bloemkool of sperziebonen in tomatensaus. Beiden dan met de aardappelen. Bereid je het zonder extra groentjes, dan met het Kritharakirecept wat ik al eerder gepost heb.
Kali Orexi!
Ik heb twee recepten met kippenbouten, één uit Karpathos, welke ik afgelopen jaar heb meegenomen en één uit Kreta. Ondanks dat ze overeenkomsten hebben, ben ik met het recept uit Karpathos nog niet helemaal tevreden, maar deze uit Kreta wel!
Lekker met de bekende aardappelen met knoflook en citroen uit de oven. Extra groente hoeft er niet bij, er zit immers al aubergine en paprika in dit gerecht. Wil je wel extra groentjes doen, dan zou ik kiezen voor de pikante bloemkool of sperziebonen in tomatensaus. Beiden dan met de aardappelen. Bereid je het zonder extra groentjes, dan met het Kritharakirecept wat ik al eerder gepost heb.
Kali Orexi!