Terug van vakantie
#1
Aan al het goede komt eens een einde, zo ook aan onze 14-daagse vakantie in Pilion. Het was er heerlijk, we hebben weer ontzettend genoten van dit prachtige stukje Griekenland.

Nu ik zojuist m'n mailbox checkte en dit forum even bekeek schrok ik wel even. Ontzettend veel bedrijvigheid was er de afgelopen 2 weken. Helaas zat daar ook wat hinderlijk gespam bij en wat accounts die niet serieus bleken. Ik zal de komende dagen het forum even op andere vervelende toestanden controleren maar m'n eerste indruk is dat ik het ergste wel gehad (en verwijderd) heb. Mocht ik nog iets over het hoofd gezien hebben laat het me aub even weten via de "contact"-button onderaan de pagina. En de suggestie van enkele bezoekers om er toch maar eens aan te denken een moderator aan dit forum toe te voegen zal ik zeker ter harte nemen. Ik had eerlijk gezegd geen idee dat het forum dergelijke vormen zou gaan aannnemen.

En voor de lezers die een mailtje via de contact-button hebben gestuurd: ik ga ze de komende dagen allemaal beantwoorden. Mijn excuses dat het allemaal wat langer dan normaal duurt.

GerQuote


Berichten in deze discussie
Terug van vakantie - door Ger - 30 August 2010, 20:52
RE: Terug van vakantie - door Jota - 31 August 2010, 08:02
RE: Terug van vakantie - door edbe - 02 September 2010, 21:25
RE: Terug van vakantie - door Ger - 03 September 2010, 09:00
RE: Terug van vakantie - door edbe - 04 September 2010, 23:14

Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)