Voor de zoveelste maal zijn nu weer op Kreta voor een 10tal weken en elke keer weer opnieuw
verwonderen we ons dat het gegrilde kippenvlees oa zo "sappig" is (niet droog).
De reden is altijd een familierecept.
Wie kent zo een familierecept ?
Dank bij voorbaat
Edgard
04 February 2017, 08:53 (Dit bericht is bewerkt op: 04 February 2017, 08:55 door Wim M.)
Gewoon niet te lang in de oven laten staan. Vullen met uien en mais, daar komt ook veel vocht uit.
Op de BBQ zet ik er een bakje onder met bier.
@Posslke oventhermometer gebruiken. Iedereen klaagt dat er teveel water in onze kip zit.
tip: let goed op de max temperatuur en niet te lang, maar wel gaar natuurlijk.
04 February 2017, 19:55 (Dit bericht is bewerkt op: 04 February 2017, 19:56 door Arthur.)
Even geen gegrilde kip voor mij Edgard maar wel offtopic , kom je nog deze kant op, tot 9 februari ben ik nog hier daarna moet ik onder het mes in de Interklinik in Heraklion.
05 February 2017, 10:57 (Dit bericht is bewerkt op: 05 February 2017, 10:58 door Arthur.)
(05 February 2017, 10:43)posslke schreef:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Arthur,
Voorlopig nog geen plannen in jouw richting.
Gaan deze week heel waarschijnlijk wel naar het vliegdekschip kijken.
Dat is echt jou ding, foto's maken, ik weet niet hoe dicht je er bij kan komen maar je zult wel die dikke lens bij je hebben.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Even geen gegrilde kip voor mij Edgard maar wel offtopic , kom je nog deze kant op, tot 9 februari ben ik nog hier daarna moet ik onder het mes in de Interklinik in Heraklion.
Arthur ik weet niet waarvoor je onder het mes moet maar ik wens je enorm veel sterkte toe, groetjes uit Rhodos