12 April 2017, 16:58
Op eerste Pasen krijgen we eters die niet van de smaak van Lam houden, dus dan houden we het op een varkensgebraad. Maar......... tweede Pasen wordt het dan echt genieten, want dan gaan we voor Lam!
Het recept hiervoor is eenvoudig, dus geen drukte in de keuken! Het gaat de oven in en je kan zelf gaan genieten van een heerlijke Ouzo
Gezien de verkrijgbaarheid zullen we het wel met mooie verse asperges gaan eten en als dessert staat er hier iemand heel hard Galaktoboureko te roepen
De aardappels zitten in dezelfde ovenschaal en deze variant kan bijna niet mislukken. Om er voor te zorgen dat dit heerlijke gerecht perfect op tafel komt, heb ik onderaan het recept wat info toegevoegd over de garing van de lamsbout. Voor diegenen die dit gaan eten met de Paasdagen (en ook voor diegenen die iets anders heerlijks op tafel gaan zetten): Kali Orexi!
Het recept hiervoor is eenvoudig, dus geen drukte in de keuken! Het gaat de oven in en je kan zelf gaan genieten van een heerlijke Ouzo
Gezien de verkrijgbaarheid zullen we het wel met mooie verse asperges gaan eten en als dessert staat er hier iemand heel hard Galaktoboureko te roepen
De aardappels zitten in dezelfde ovenschaal en deze variant kan bijna niet mislukken. Om er voor te zorgen dat dit heerlijke gerecht perfect op tafel komt, heb ik onderaan het recept wat info toegevoegd over de garing van de lamsbout. Voor diegenen die dit gaan eten met de Paasdagen (en ook voor diegenen die iets anders heerlijks op tafel gaan zetten): Kali Orexi!