Greek monastery cookery
#1
Onlangs in het bezit gekomen van dit leuke boek.Heerlijke gerechten die net even anders zijn.
De gerechten zijn zeer geschikt voor wat grotere gezelschappen,maar je hoeft er niet voor in een klooster te wonen.


Ingesloten bestanden Thumbnail(s)
   
Quote
#2
kwam deze monnik niet ook ooit voor in een filmpje over mt athos op you tube? anders op een dvd. Mijn dvd's staan ingepakt om te verhuizen dus kan er nu niet bij... hm.
Quote
#3
Bedankt voor de tip, ik heb het boek gevonden op internet. pittig geprijsd overigens. maar ik heb er een gevonden voor een acceptabele prijs.
Quote
#4
Blij dat je het een leuk boek vindt.ik deze week een keer een van de "stockfish" recepten klaarmaken.
Quote
#5
Nou, ik kende dat helemaal niet maar heb afgelopen oktober een aantal keren van die Galicische taart gegeten waar dat in zat. Ik vond dat heel lekker. 
Wat me alleen nog niet zo duidelijk geworden is: of het dan nog uitmaakt welke vis gedroogd is. 
Dat kan volgens mij in smaak schelen. Maar misschien weten de echte koks dat....of maakt t niet uit?

Veel plezier met koken!
Quote
#6
Wat je hier op Kreta koopt is gedroogde en gezouten kabeljauw.
Quote


Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)