Kalkoenfilet met feta
#1
Een lekker gerechtje met volle smaken! Eet het met pasta, een heerlijke combi. De kalkoenfilet kan natuurlijk vervangen worden door kipfilet. Ben je fan van anijsachtige smaken, voeg dan wat meer venkel toe. Belangrijk om de kalkoenfilet op hoog vuur heel snel te laten bruinen, zodat het van binnen nog goed sappig en mals blijft, want het warmt nog even mee in de oven. Daarom de kalkoenfilet ook niet in te kleine blokjes snijden! Kies je ervoor om de filet in grotere stukken te bereiden, dan de oventijd verlengen naar zo'n 30 minuten. Dit is een aangepast gerechtje van onze kookclub.

JohanV's signature Many people walk in and out our lives, but only true friends leave footprints. [Afbeelding: footsteps.png]



Quote
#2
Bedankt Johan voor het recept. Ik ga het  zeker proberen.

Groetjes

Els
Quote
#3
Mmmm, lijkt me erg lekker .Zal binnenkort eens proberen.
Bedankt Johan.
Quote
#4
Lijkt mij heerlijk. Waar combineer je het mee Johan?
Quote
#5
(24 December 2017, 10:30)Goedas schreef:
Forummededeling: De links in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




Lijkt mij heerlijk. Waar combineer je het mee Johan?

Voornamelijk pasta Goedas. Vanwege de saus die dan lekker blijft plakken. En ik vind de smaken daar beter bij passen dan bij bv aardappeltejs. Mocht je er bv een salade bij willen eten, is het lekker om dan ook venkel in die salade te verwerken.
JohanV's signature Many people walk in and out our lives, but only true friends leave footprints. [Afbeelding: footsteps.png]



Quote
#6
Dank je wel. Weer een toppertje.
Quote
#7
(24 December 2017, 10:44)JohanV schreef:
Forummededeling: De links in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




(24 December 2017, 10:30)Goedas schreef:
Forummededeling: De links in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




Lijkt mij heerlijk. Waar combineer je het mee Johan?

Voornamelijk pasta Goedas. Vanwege de saus die dan lekker blijft plakken. En ik vind de smaken daar beter bij passen dan bij bv aardappeltejs. Mocht je er bv een salade bij willen eten, is het lekker om dan ook venkel in die salade te verwerken.

Johan,

Welke pasta ?
Martino's signature Martino

sirtaki lovegreece
Quote
#8
(24 December 2017, 15:22)Martino schreef:
Forummededeling: De links in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




(24 December 2017, 10:44)JohanV schreef:
Forummededeling: De links in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




(24 December 2017, 10:30)Goedas schreef:
Forummededeling: De links in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




Lijkt mij heerlijk. Waar combineer je het mee Johan?

Voornamelijk pasta Goedas. Vanwege de saus die dan lekker blijft plakken. En ik vind de smaken daar beter bij passen dan bij bv aardappeltejs. Mocht je er bv een salade bij willen eten, is het lekker om dan ook venkel in die salade te verwerken.

Johan,

Wat is pasta goedas?

Big Grin
JohanV's signature Many people walk in and out our lives, but only true friends leave footprints. [Afbeelding: footsteps.png]



Quote


Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)

Jouw forum-permissies
Je mag geen discussies starten.
Je mag geen reacties plaatsen.
Je mag geen bijlagen posten.
HTML staat aan.
MyCode staat aan.
Smilies staan aan.
[img]-code staat aan.