07 January 2018, 17:01
Dit gerechtje hebben we vrijdagavond lekker gegeten, met een olijvenbrood en een glas ouzo erbij! Het is eigenlijk ook een mezze, maar die gerechtjes eten we vaak als volledige maaltijd aan het eind van de werkweek, onze manier om het weekend te verwelkomen!
Het is even wat snijwerk, dat wel.
De bedoeling is om per 500 gr 8 viskoekjes te krijgen, alleen had ik wat grotere, omdat ik ze in een burgerpers gevormd had! Uiteindelijk had ik er zes, maar ja, ik had ook trek! Dit keer heb ik koolvisfilet uit de diepvries gebruikt, handig in blokken van 100 gr elk, ook met snijden wat makkelijker.
De kroketjes in de koekenpan, nou ja, eerder visburgers:
De eerste drie alvast in de tomatensaus:
En toen ze allemaal klaar waren deze dames erbij en het weekend kan beginnen! :
[url=http://nl.tinypic.com/view.php?pic=1z4vn87&s=9][/url]
Het is even wat snijwerk, dat wel.
De bedoeling is om per 500 gr 8 viskoekjes te krijgen, alleen had ik wat grotere, omdat ik ze in een burgerpers gevormd had! Uiteindelijk had ik er zes, maar ja, ik had ook trek! Dit keer heb ik koolvisfilet uit de diepvries gebruikt, handig in blokken van 100 gr elk, ook met snijden wat makkelijker.
De kroketjes in de koekenpan, nou ja, eerder visburgers:
De eerste drie alvast in de tomatensaus:
En toen ze allemaal klaar waren deze dames erbij en het weekend kan beginnen! :
[url=http://nl.tinypic.com/view.php?pic=1z4vn87&s=9][/url]