15 March 2018, 16:04 (Dit bericht is bewerkt op: 15 March 2018, 16:07 door JohanV.)
Ik heb al eens een recept voor een 'courgettetaart" gepost, maar deze heeft een geheel andere bereiding en ingrediënten. Krijgt ook een lekkere bruine korst, waardoor er makkelijk vierkantjes van te snijden zijn. Er staat 4 personen bij, is als je het als lunch serveert. Als mezze serveert het natuurlijk meer gasten. Een gerechtje uit de Zagori. Hoort bij Topic Paasmenu 2018.
Heerlijk, vrijwel op dezelfde manier maak ik ook "prassopita" met prei dus.
Je moet alleen de prei even aanbakken, en .er gaat een beetje dille bij door
18 March 2018, 11:10 (Dit bericht is bewerkt op: 18 March 2018, 11:17 door Angeliki.)
Gisteren alvast een keer gemaakt. Krijg binnenkort weer eters, maar moet dan wel weten of ik het ook kan maken......en ja, de pita was heerlijk. Ik heb er wel wat aan toegevoegd: een lente-uitje en wat dille en peterselie. Maar ik moet zeggen: heerlijk recept en goed om te bereiden! Lekker met citroen kip en aardappeltjes (en honing/mosterd) uit de oven. Hmmm, voor herhaling vatbaar. Chapeau, Johan!