het gat van milatos
#1
Het is elk jaar het zelfde liedje, omdat ze niet in staat zijn om de kustlijn voldoende te verstevigen en er altijd gesteggel is wie wat betaald zitten de inwoners en de touristen met een groot gevaarlijk gat in de weg.

In Milatos, een dorp aan de oostkust van Kreta, is het wegdek zwaar beschadigd door het winterweer. Door de golven is er een gat geslagen in het asfalt, wat de situatie voor het verkeer erg gevaarlijk maakt. Het is naar verluidt niet voor het eerst dat er schade is aan het wegdek na de winter. Totnogtoe hebben de overheidsdiensten steeds het gat weten te dichten. Maar niet dit jaar.
[Afbeelding: 9uvzbk.jpg]
Dit jaar is er een studie naar het gat uitgevoerd, en daaruit bleek dat 42,83 m2 van de oppervlakte op de kustlijn ligt, en 25,44 m2 van de oppervlakte van het gat op de weg, die onder het beheer van de gemeente valt.
[Afbeelding: 2dqsxap.jpg]
Geen gemakkelijke zaak dus: want die 42,83 m2 behoort toe aan de Openbare Vastgoeddienst, en de 25,44 m2 aan de gemeente Agios Nikolaos. Wie o wie moet het gat nu gaan dichten? De gemeente had al contact opgenomen met de Openbare Vastgoeddienst om tot een overeenkomst te komen, maar dat is niet gelukt.

Gelukkig is er nu de Secretaris voor de Gedecentraliseerde Administratie (stel je voor dat die nog gecentraliseerd was) die gezegd heeft dat zij de coördinatie tussen beide diensten op zich zal nemen. Nu maar kijken wanneer ze dat voor elkaar krijgt.

Bron Bruno Tersago
Arthur's signature Old truckers also die, but they are hard to crack. zonnetje .
Quote
#2
Niks nieuws onder de zon toch. Lijken wel Belgische toestanden.
Quote
#3
dat is dan ook de reden dat wij belgen ons zo thuis voelen in griekenland  Big Grin Big Grin Big Grin
Quote
#4
in Belgie heb je in één en dezelfde straat: de ene kant van de weg is van het ene dorp, de andere kant van de weg ligt in het andere dorp, iets verder kruist dezelfde weg de taalgrens, de ene kant van de weg is Vlaanderen, de andere kant van dezelfde weg is Wallonie, dus wordt er aan de ene kant van de baan voorlopig asfalt gegoten, want het geld is op, aan de andere kant van de baan blijven alleen de putten liggen, want daar is er geen geld, want ze hebben niet genoeg van Vlaanderen gekregen, dus om deze situatie op te lossen gaat men dan een voorlopige werkgroep oprichten om er 3 jaar over te palaberen, want eerst moet er nog gestemd worden wie er in die werkgroep gaat zetelen, 50/50 nietwaar, en alle partijen nog eens evenredig aanwezig, maar ongelukkiglijk genoeg zijn er ook nog eens 2 provincies die hun zeg moeten doen, dus om uit deze impasse te geraken wendt men zich tot de Federale Zakkenvullers, die kunnen ook niks doen echter want we zijn in voorverkiezingsmodus, dus alles in de freezer, nog 3 jaar miserie en 1500 autobanden naar de fillistijnen , plus 3 fietsers verongelukt en 12 in het ziekenhuis, ... Wie is hiervoor verantwoordelijk ?, de ene na de andere minister weet van niets want alles komt uit de voorgaande regeringen en " toen was ik daar nog niet hé", ..
Belgie, bestaat niet als land want het is geen land, het is een artificieel puzzelsamenraapsel, na elke verkiezing wordt die puzzel in een zak gestoken eens goed door elkaar geschud en daar gaan we weer voor 4 of 6 jaar machtsvertoon en gekissebis, the show must go on ...
messara's signature Cool Cool
Quote
#5
Messara, ik kan het niet beter verwoorden dan jij deed. Dat is inderdaad de realiteit in België.
Quote
#6
(28 March 2018, 18:03)Patrick schreef:
Forummededeling: De links in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Messara, ik kan het niet beter verwoorden dan jij deed. Dat is inderdaad de realiteit in België.

Ik had jaren geleden al een idee, de Walen bij Frankrijk, de Duitstaligen bij Duitsland, de Vlamen bij Nederland en Brussel de hoofdstad van Europa wat het uiteindelijk toch geworden is.
Opgelost Big Grin Big Grin Big Grin
Arthur's signature Old truckers also die, but they are hard to crack. zonnetje .
Quote
#7
 Q U O T E  . . . . en er altijd gesteggel is wie wat betaald zitten de inwoners .  . . .U N Q U O T E
Wees blij dat je in B of NL of GR woont ---> in Duitsland moeten de aanwonenden (de mensen die hun huizen aan deze straat hebben) de rekening betalen; dit kan dan als de hele straat wordt gerepareerd oplopen tot 25k per inwoner. Voor een AOWer komt dat heel hard aan.
Johannes
Quote


Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)

Jouw forum-permissies
Je mag geen discussies starten.
Je mag geen reacties plaatsen.
Je mag geen bijlagen posten.
HTML staat aan.
MyCode staat aan.
Smilies staan aan.
[img]-code staat aan.