Auto huren in Athene
#1
Heeft iemand tips en/of ervaringen betreffende een auto huren vanaf het vliegveld Athene, bijv. welk bedrijf etc.? Alvast dank jullie wel.
Quote
#2
Als een huurwagen nodig heb vanaf de luchthaven huur ik altijd bij ACR (Athens Car Rental), een lokaal bedrijf. Niettegenstaande de wetgeving aangepast werd en huurwagens nu tot 12 jaar oud mogen zijn, hebben zij enkel wagens die maximum 5 jaar zijn. Prijzen competitief en het is 1 van de weinige huurwagenbedrijven die zonder meerkost toelaat dat je hun wagen meeneemt op de ferry.

Aflevering aan de luchthaven is heel gemakkelijk. Iemand staat aan de uitgang van de bagagezaal op je te wachten. Bij een kopje koffie wordt contract opgemaakt en betaald (cash of elektronisch), daarna wagen gaan bezichtigen op krasjes en deukjes (als die er al zijn). De wagen staat op een betalende parking naast het Sofitel Hotel maar zij openen de slagboom voor je met een bedrijfspas.
Afleveren aan de luchthaven is net zo makkelijk. Bij het afhalen wordt een uur afgesproken en de plaats is de toegangsdeur die het dichtste gelegen is bij de incheckbalie van de luchtvaartmaatschappij die je gaat gebruiken.
Dit is hun website:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Patrick's signature
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Quote
#3
Wij huren al jaren tevreden via Economycarrentals.com.
Zij zijn een enorm competitieve broker. Je weet dus van tevoren niet bij welke maatschappij je huurt maar als het je niet aanstaat kun je makkelijk switchen van aanbieder, dat hebben wij ook wel eens gedaan. Wij wilden graag Alamo omdat deze op de luchthaven zitten en dat is ook zo geregeld.
Quote
#4
Onlangs tot volle tevredenheid via Cardelmar auto gehuurd bij Alamo (balie Enterprise) op de luchthaven van Athene. Afhaalbalie in het luchthavengebouw en de auto staat klaar bij de verhuurauto's naast de luchthaven. Bij de auto aangekomen bleek dat de bagageruimte te klein was voor 2 grote en 2 kleine koffers en aangezien we een rondreis gingen maken was het niet handig om veel bagage zichtbaar in de auto achter te laten. Zonder problemen en zonder bijbetaling een andere auto gekregen.
Quote
#5
Dank jullie wel voor alle goeie tips!!
Quote


Lijst met mogelijk verwante discussies
Discussie Auteur Reacties Weergaven Laatste bericht
  Auto huren greetz 3 2.575 30 May 2011, 08:10
Laatste bericht: Gast

Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)

Jouw forum-permissies
Je mag geen discussies starten.
Je mag geen reacties plaatsen.
Je mag geen bijlagen posten.
HTML staat aan.
MyCode staat aan.
Smilies staan aan.
[img]-code staat aan.