10 October 2010, 10:34
Hoi,
Ik ben Eddy en woon al 10 jaar op het eiland Paros.
Mijn partner Louise en ik gaan nog wel regelmatig terug naar Nederland, meestal rond de kerst. Louise gaat wat vaker ( meestal in de warme zomer) terug.
We hebben voordat we op Paros gingen wonen 10 jaar gezworven over veel eilanden, meestal de kleinere eilanden, waar geen toerisme is.
We hebben op Paros een kookschool (Cooking Class of Paros) en doen ongeveer 8 workshops per jaar, meestal ontvangen wij mensen uit Amerika, Australië, Israël, Ierland, Dubai ga zo maar verser.
Helaas hebben we bijna geen Nederlandse cursisten, geen idee waarom niet.
Daarnaast doen we de afsluiting van de yoga workshops van Oona Giessen, dit zijn groepen van 12 tot 16 personen en dit doen we 5 a 6 keer per jaar.
Verder doen we ook avonden voor groepen ( boven de 10), men kan dan boeken en bij ons komen eten.
Ook hebben wij een site over de workshop waar veel recepten in een step by step systeem, met foto's op staan. In eerste instantie zijn die recepten bedoeld voor de mensen die een workshop gedaan hebben, maar misschien ook handig voor andere.
Door het vele reizen en de vrienden die we in de jaren gemaakt hebben, weet ik ook veel van lokaal eten, tradities van eten en speciale dranken ( ik stook zelf ook).
Ik denk dat ik wel wat info aan dit forum kan leveren, ik weet alleen nog niet in welke vorm. De meeste info gaat naar mijn website en heb niet zo veel tijd om dagelijkse contacten via een forum te onderhouden, dus al iemand een idee heeft hoe dit op te zetten (Ger) en welke vorm handig is voor dit forum, dan hoor ik dat graag.
Mijn gegevens:
Eddy Hopman en Louise Soester
Workshop@greekcooking.nl
Eddy
Ik ben Eddy en woon al 10 jaar op het eiland Paros.
Mijn partner Louise en ik gaan nog wel regelmatig terug naar Nederland, meestal rond de kerst. Louise gaat wat vaker ( meestal in de warme zomer) terug.
We hebben voordat we op Paros gingen wonen 10 jaar gezworven over veel eilanden, meestal de kleinere eilanden, waar geen toerisme is.
We hebben op Paros een kookschool (Cooking Class of Paros) en doen ongeveer 8 workshops per jaar, meestal ontvangen wij mensen uit Amerika, Australië, Israël, Ierland, Dubai ga zo maar verser.
Helaas hebben we bijna geen Nederlandse cursisten, geen idee waarom niet.
Daarnaast doen we de afsluiting van de yoga workshops van Oona Giessen, dit zijn groepen van 12 tot 16 personen en dit doen we 5 a 6 keer per jaar.
Verder doen we ook avonden voor groepen ( boven de 10), men kan dan boeken en bij ons komen eten.
Ook hebben wij een site over de workshop waar veel recepten in een step by step systeem, met foto's op staan. In eerste instantie zijn die recepten bedoeld voor de mensen die een workshop gedaan hebben, maar misschien ook handig voor andere.
Door het vele reizen en de vrienden die we in de jaren gemaakt hebben, weet ik ook veel van lokaal eten, tradities van eten en speciale dranken ( ik stook zelf ook).
Ik denk dat ik wel wat info aan dit forum kan leveren, ik weet alleen nog niet in welke vorm. De meeste info gaat naar mijn website en heb niet zo veel tijd om dagelijkse contacten via een forum te onderhouden, dus al iemand een idee heeft hoe dit op te zetten (Ger) en welke vorm handig is voor dit forum, dan hoor ik dat graag.
Mijn gegevens:
Eddy Hopman en Louise Soester
Workshop@greekcooking.nl
Eddy