Registratiepapier kwijt.
#1
De jaarlijkse autokeuring komt er weer aan,dus even de papieren zoeken en naar de KTEO.
Nou,needus. Registratiepapier spoorloos. Wat nu. Naar de KEP ,waar een mij bekende dame me uitlegde dat ik er voor kon kiezen om een nieuwe registratie bij hun te laten regelen maar dat zou wel even kunnen duren. Nee, ze ried mij aan om dit bij het registratiekantoor te Chania te laten doen. Dat zou zeker minder lang duren. Dus, naar Chania alwaar een jongeman,gezeten in een keurig kantoor,mij vriendelijk te woord stond. Nadat ik vertelde wat er aan de hand was toverde hij fluks een formulier uit de computer,,echter,eerst moest er een grondige identificatie plaatsvinden. Na dit proces werd een formulier ingevuld en ik werd verzocht om hiermee naar de KEP te gaan voor authorisatie!,,,
 Ik keek de man verbijsterd aan en hij begon zich wat ongemakkelijk te voelen. Hij krabde zijn hoofd en zei dathij dat ook niet had bedacht. Hij krabde nogmaals zijn hoofd en zei,volg mij. Vervolgens gingen we in gezwinde pas naar de overkant van de straat naar een ander kantoor waar diverse ambtenaren zich ledig hielden met het elkaar veelvuldig toeroepen van nieuwjaarswensen. Mijn beambte slaagde erin om iemand te spreken te krijgen en sprak, “kun je even een registratie printen voor die meneer”? Nou, dat kon en zo vertrok ik,met papieren huiswaarts . Hoefde niets te betalen.
Quote
#2
He Chris kan me voorstellen dat het balen is als je belangrijke papieren kwijt bent. Mijn hartslag versnelt dan altijd en basl van mij zelf dat ik niet meer boirzichtiger ben. Maar meestal heb ik ze te goed opgeborgen niet kwijt dus. Wat ik mij ook kan voirstellen dat je goed bent geholpen dat lukt niet iedereen. Masr als ze jouw eerlijke trouwe ogen zien kont het goed dat zie je . Gelukkig maar !
kokino17's signature    Wish all your dreams are coming true
Quote


Lijst met mogelijk verwante discussies
Discussie Auteur Reacties Weergaven Laatste bericht
  vliegtuig kaping of is de piloot de weg kwijt ? TreinopStad 5 2.350 02 March 2015, 10:23
Laatste bericht: JohanV

Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)

Jouw forum-permissies
Je mag geen discussies starten.
Je mag geen reacties plaatsen.
Je mag geen bijlagen posten.
HTML staat aan.
MyCode staat aan.
Smilies staan aan.
[img]-code staat aan.