27 January 2019, 22:27
Dit gerecht hebben we vanavond weer gegeten! Een lekkere, pittige saus die goed past bij dit herfstige weer!
De pasta die ik voor dit gerecht gebruik is hylopites, omdat dat een lekker stevige pastasoort is die de saus heerlijk "omarmt".
In het originele recept worden andere delen van de kip gebruikt, net wat je lekker vindt. Je kan een hele kip in stukken verdelen, geeft een lekker robuust gerecht! Verwijder wel altijd het vel, dat komt echt niet lekker uit de saus. Het meest malse gedeelte van de kip vind ik toch de dijtjes en daarom gebruik ik die in dit gerecht.
Je kan er een salade bij serveren, maar het gerecht op zich is vrij stevig en vult snel.
Kali orexi!
De pasta die ik voor dit gerecht gebruik is hylopites, omdat dat een lekker stevige pastasoort is die de saus heerlijk "omarmt".
In het originele recept worden andere delen van de kip gebruikt, net wat je lekker vindt. Je kan een hele kip in stukken verdelen, geeft een lekker robuust gerecht! Verwijder wel altijd het vel, dat komt echt niet lekker uit de saus. Het meest malse gedeelte van de kip vind ik toch de dijtjes en daarom gebruik ik die in dit gerecht.
Je kan er een salade bij serveren, maar het gerecht op zich is vrij stevig en vult snel.
Kali orexi!