Wijting met venkel en ouzo
#1
Vandaag weer eens twee recepten. Deze eerste met wijting, nu ook goed in ons land verkrijgbaar. Een gerecht waarin anijssmaken voorop staan. Echt iets voor de ouzoliefhebbers onder ons!  Tongue Natuurlijk lekker met kritharaki, maar zelf eet ik dit het liefst met gebakken aardappeltjes, of de knoflook/citroenaardappels uit de oven, als extra bite tegenover het redelijk beetgare gerecht. Let op met de vis, is echt binnen no-time gaar! Probeer het eens, ook al is venkel niet je favoriet, de smaak is heel zacht!
Je kan er eventueel ook voor kiezen om de huid aan de filets te laten zitten, dan drie minuten op de huidzijde bakken en een minuutje op de andere zijde.

Forummededeling: De links in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.






Forummededeling: De links in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




JohanV's signature Many people walk in and out our lives, but only true friends leave footprints. [Afbeelding: footsteps.png]



Quote


Lijst met mogelijk verwante discussies
Discussie Auteur Reacties Weergaven Laatste bericht
  Garnalensoep met ouzo en metaxa JohanV 2 1.780 18 July 2016, 08:02
Laatste bericht: chris

Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)

Jouw forum-permissies
Je mag geen discussies starten.
Je mag geen reacties plaatsen.
Je mag geen bijlagen posten.
HTML staat aan.
MyCode staat aan.
Smilies staan aan.
[img]-code staat aan.