09 August 2019, 12:03
Een leuk klein gerechtje, voor een lunch of als bijgerecht bij de maaltijd. Een stapeltje van groenten, we gaan binnenkort naar Kreta, dus genoemd naar de Ida Spiloritis
Lekkere, pure smaken van de aubergine, tomaat en geitenkaas. Je kan ook Feta gebruiken hiervoor, snij de Feta dan niet te dik. De geitenkaas het liefst jong en smeuïg. Probeer ook eens de variant waarbij je een klein beetje Griekse thymhoning over de geitenkaas lepelt
Gewoon lekker met een stuk brood erbij (en stiekem een lekker glas wijn).
Kali Orexi!
Lekkere, pure smaken van de aubergine, tomaat en geitenkaas. Je kan ook Feta gebruiken hiervoor, snij de Feta dan niet te dik. De geitenkaas het liefst jong en smeuïg. Probeer ook eens de variant waarbij je een klein beetje Griekse thymhoning over de geitenkaas lepelt
Gewoon lekker met een stuk brood erbij (en stiekem een lekker glas wijn).
Kali Orexi!