Terugloop Toeristen 2019
#81
Kreta, wederom een leuke vakantie gehad in Rethymnon. Redelijk naseizoen in oktober maar prachtig weer. De sfeer is gemoedelijk en veel jonge mensen vanwege de universiteit. Je ziet op straat niet alleen mensen met rare hoedjes en selfiesticks. Opvallend veel juweliers met weinig klanten waarvan je toch denkt hoe doen ze dit? Kan aan mij liggen, maar wanneer je uit de grote stad komt ben je wat meer op je hoede en misschien wat achterdochtiger.
De oude Venetiaanse stad is een heerlijk doolhof van smalle straatjes, waar je ook 's avonds laat niet over je schouder hoeft te kijken. Aardig wat oude boerderijen (sommigen uit 1400) en een klooster zijn verbouwd tot horeca. Helemaal top, de prijs is er voor Griekse begrippen ook naar, maar een aanrader. Heerlijke lamsschenkel uit de oven en het onvermijdelijke ijs toe. De Venetianen hebben er hun positieve sporen nagelaten en de mensen spreken nog vol lof over die periode.
De autorit naar de zuidkant is prachtig en de rit en bezoek aan Matala, een hippiedorp uit de jaren '60 een mooie ervaring.
Voor wie met de folders op schoot zit, doe hier je voordeel mee.
Wim

Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.

Tsja oude Kever voor een PIN automaat.
Quote
#82
Haha, die kever staat daar bijna dag en nacht. Vroeger stond er bij de boom met de gezichten een keverbusje, een Bulli, geparkeerd. Tegenwoordig vind je een stukje verder dus deze kever. Afgelopen zomer was hij wel een stuk schoner Smile
JohanV's signatuur Many people walk in and out our lives, but only true friends leave footprints.

[Afbeelding: footsteps.png]
Quote
#83
Ja die boom is niet te missen. Onder bezielende leiding van de kerk en het kolonelsregime is die hippiekolonie verdreven.

Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Quote


Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)

Jouw forum-permissies
Je mag geen discussies starten.
Je mag geen reacties plaatsen.
Je mag geen bijlagen posten.
HTML staat aan.
MyCode staat aan.
Smilies staan aan.
[img]-code staat aan.