10 September 2019, 22:13
Een gerechtje wat ik deze vakantie uit Kreta heb "meegenomen". Vanavond weer gegeten, gewoon, met aardappeltjes. Ook lekker als lunchgerecht met een stuk heerlijk brood erbij!
Even wat werk om de sardientjes schoon te maken, maar je krijgt er (h)eerlijke smaken voor terug! Door de olijfolie worden de sardientjes boter (olie) zacht!
Je kan dit ook met makreel maken, maar die zal je moeten portioneren, anders duurt de oventijd te lang en blijft er niets van je tomaten over.

Hier de schoongemaakte sardientjes, waren redelijk grote, de schaal is 40 cm breed. Van mij mag alles er aan blijven zitten, maar ik ben niet de enige die er van moet (wil) eten
Met de tomatensalsa de oven in:
Kali orexi!
Even wat werk om de sardientjes schoon te maken, maar je krijgt er (h)eerlijke smaken voor terug! Door de olijfolie worden de sardientjes boter (olie) zacht!

Je kan dit ook met makreel maken, maar die zal je moeten portioneren, anders duurt de oventijd te lang en blijft er niets van je tomaten over.

Hier de schoongemaakte sardientjes, waren redelijk grote, de schaal is 40 cm breed. Van mij mag alles er aan blijven zitten, maar ik ben niet de enige die er van moet (wil) eten

Met de tomatensalsa de oven in:
Kali orexi!