"Ongewenste" berichten rapporteren
#1
Staat er een bericht op het forum dat hier volgens jou niet thuishoort of in strijd met de forumregels is zoals bijvoorbeeld spam, reklame, beledigende teksten of andere zaken die volgens jou echt niet kunnen?
Ga aub niet in de bewuste draad in discussie met de schrijver ervan maar gebruik de [Afbeelding: postbit_report.gif] - knop onder elk bericht. Je kunt daar tevens een toelichting geven over waarom het bericht hier volgens jou niet thuis hoort.
De moderators worden hier dan van op de hoogte gesteld en kunnen indien nodig actie ondernemen. Op deze manier blijft het forum verschoond van allerlei vaak eindeloze offtopic-discussies.

Erger je je aan iemands berichten? Ga eveneens niet in discussie maar negeer het gewoon.

Eleni - mede moderator
Quote
#2
Goed plan Eleni! Ik hoop dat we hier niet net zoals op "dat andere" forum van dat vreselijke wellus-nietusgezeur krijgen. Ik zie namelijk een aantal bekende namen van daar ook hier verschijnen. Ik ga er vanuit dat de moderators heel goed in staat zijn om te bepalen wat wel en geen reklame is alhoewel ik me ervan bewust ben dat de grens reklame/informatie vaak erg moeilijk te bepalen is.
Maar hoe dan ook, daarvoor hebben we die knop en dus kunnen we dat vraagstuk met een gerust hart aan de forummoderators over laten.
Sterkte in ieder geval, Jan(nis)
Quote
#3
inderdaad een strakke plan Eleni.
edbe's signature Dreambox 7020HD - GigaBlue X3 - Triax 78cm (28°E,23°E,19°E,9°E)
Quote


Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)

Jouw forum-permissies
Je mag geen discussies starten.
Je mag geen reacties plaatsen.
Je mag geen bijlagen posten.
HTML staat aan.
MyCode staat aan.
Smilies staan aan.
[img]-code staat aan.