30 April 2020, 19:51
Tussen al het coronageweld door weer even tijd voor wat recepten
Ondanks dat ik al bijna twee maanden thuis werk, is het best wel druk met allemaal werk wat er normaal niet van kwam. En via de telefoon gaat het echt niet altijd sneller dan heel Nederland door te rijden en face-to-face te adviseren en verkopen!
Maar tijd voor lekker Grieks eten is zekers nu heel belangrijk voor ons! Ik heb van de afgelopen tijd weer vijf mooie gerechten die voor ons "af" zijn. Vanavond de eerste drie.
Van de rijstpudding heb ik in het Novus Hotel in Athene elke ochtend kunnen genieten. Het ontbijt was daar top! Veel gesproken met een van de dames die het buffet bijhield, ze vond het prachtig als ik diverse gerechten kende en ook de Griekse naam kende. Mooie tijd! Hierbij de versie, een beetje van Rianne, en een beetje van mezelf Ik geniet hier nog steeds van!
Ondanks dat ik al bijna twee maanden thuis werk, is het best wel druk met allemaal werk wat er normaal niet van kwam. En via de telefoon gaat het echt niet altijd sneller dan heel Nederland door te rijden en face-to-face te adviseren en verkopen!
Maar tijd voor lekker Grieks eten is zekers nu heel belangrijk voor ons! Ik heb van de afgelopen tijd weer vijf mooie gerechten die voor ons "af" zijn. Vanavond de eerste drie.
Van de rijstpudding heb ik in het Novus Hotel in Athene elke ochtend kunnen genieten. Het ontbijt was daar top! Veel gesproken met een van de dames die het buffet bijhield, ze vond het prachtig als ik diverse gerechten kende en ook de Griekse naam kende. Mooie tijd! Hierbij de versie, een beetje van Rianne, en een beetje van mezelf Ik geniet hier nog steeds van!