Kotópoulo Yiouvetsi
#1
Ik kende Yiouvetsi alleen met een lekkere lamsschenkel of varkensvlees. Tongue  Tot ik de versie met kip tegenkwam. Ik heb behoorlijk wat gesleuteld aan het recept en vanavond heb ik "goedkeuring" van het thuisfront ontvangen  Big Grin .
Dus hierbij! Ik gebruik voor de yiouvetsi kipdijfilets of kipbraadsticks, maar in het originele recept wordt een kip in stukken gedeeld in de pot gedaan. Gezien de grootte van onze moderne ovens en het feit dat we in pannen koken, gebruik ik dus de genoemde kippedelen. Dat, vind ik tenminste, het lekkerste vlees van de kip is.

Kali Orexi!



JohanV's signatuur Many people walk in and out our lives, but only true friends leave footprints.

[Afbeelding: footsteps.png]
Quote


Lijst met mogelijk verwante discussies
Discussie Auteur Reacties Weergaven Laatste bericht
  Yiouvetsi JohanV 4 2.350 12 January 2016, 19:58
Laatste bericht: Dirk

Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)

Jouw forum-permissies
Je mag geen discussies starten.
Je mag geen reacties plaatsen.
Je mag geen bijlagen posten.
HTML staat aan.
MyCode staat aan.
Smilies staan aan.
[img]-code staat aan.