03 May 2020, 19:02
Ik kende Yiouvetsi alleen met een lekkere lamsschenkel of varkensvlees. Tot ik de versie met kip tegenkwam. Ik heb behoorlijk wat gesleuteld aan het recept en vanavond heb ik "goedkeuring" van het thuisfront ontvangen .
Dus hierbij! Ik gebruik voor de yiouvetsi kipdijfilets of kipbraadsticks, maar in het originele recept wordt een kip in stukken gedeeld in de pot gedaan. Gezien de grootte van onze moderne ovens en het feit dat we in pannen koken, gebruik ik dus de genoemde kippedelen. Dat, vind ik tenminste, het lekkerste vlees van de kip is.
Kali Orexi!
Dus hierbij! Ik gebruik voor de yiouvetsi kipdijfilets of kipbraadsticks, maar in het originele recept wordt een kip in stukken gedeeld in de pot gedaan. Gezien de grootte van onze moderne ovens en het feit dat we in pannen koken, gebruik ik dus de genoemde kippedelen. Dat, vind ik tenminste, het lekkerste vlees van de kip is.
Kali Orexi!