Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Vind niet dat je jaloers moet zijn met hun amper 12 producten in België. Wat een verschil met Nederland.
Vorige keer hadden ze hier in de winkel wel meer dan in de folder stond. Die vijgen vond ik laatste keer wel lekker.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
(16 October 2020, 00:34)El Greco schreef:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Vind niet dat je jaloers moet zijn met hun amper 12 producten in België. Wat een verschil met Nederland.
Vorige keer hadden ze hier in de winkel wel meer dan in de folder stond. Die vijgen vond ik laatste keer wel lekker.
Die zijn goed ja! Goed te gebruiken ook in het recept voor eendenborst wat nu ook weer volop verkrijgbaar is:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
De gedroogde vijgen die ze normaal bij de Lidl verkopen zijn ook uitstekend hiervoor! Als je verse kan krijgen, die gebruiken natuurlijk!
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
(16 October 2020, 00:34)El Greco schreef:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Vind niet dat je jaloers moet zijn met hun amper 12 producten in België. Wat een verschil met Nederland.
Vorige keer hadden ze hier in de winkel wel meer dan in de folder stond. Die vijgen vond ik laatste keer wel lekker.
Die zijn inderdaad héél lekker Patrick. Wij doen ze 's morgens dan héél regelmatig in Griekse yoghurt.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
(16 October 2020, 10:22)Patrick schreef:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
(16 October 2020, 00:34)El Greco schreef:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Vind niet dat je jaloers moet zijn met hun amper 12 producten in België. Wat een verschil met Nederland.
Vorige keer hadden ze hier in de winkel wel meer dan in de folder stond. Die vijgen vond ik laatste keer wel lekker.
Die zijn inderdaad héél lekker Patrick. Wij doen ze 's morgens dan héél regelmatig in Griekse yoghurt.
En gezien het 2+1 gratis is, dat wordt wel een paar pakken inslaan.
De meeste artikelen zijn wel Greek style en made in Germany, de haloumi komt wel uit Cyprus, wijn en sommige andere artikelen uit Griekenland.
Dit heeft niks met Lidl te maken maar wel iets wat de meeste toeristen niet weten.
Als je in Griekenland uit eten gaat krijg je als je een stukje vlees besteld ook bijna nooit Grieks vlees, rund en varkens vlees komt uit Nederland of Frankrijk en het meeste lamsvlees uit Nieuw Zeeland en Australië, dat is veel goedkoper.
In de super markt en bij de slager is het NL vlees ongeveer 3 tot 4 per kilo euro goedkoper.
Zo is het met veel zogenaamde verse vis die je besteld ook, het meest komt uit het buitenland of is bevroren.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
[b]Geplaatst door Arthur - 10 uren geleden[/b] Jammer, weer een droom uit een gespat.
Ik dacht dat dat bij de Griekenlandfans toch wel algeheel bekend was?
Is in heel veel landen zo, kijk in Frankrijk maar eens waar de uien en aubergines vandaan komen.
Bij dezelfde winkel die die mooie Griekse week organiseert ligt knoflook uit..... China. Staat Italie op het label, maar daar wordt hij verpakt. Dat, terwijl we in Nederland hele mooie knoflook telen.
Daarom is momenteel kopen bij de boer populair, dan weet je waar het vandaan komt en ook veel smaakvoller. Gelijk worden onze boeren gesteund. Ik koop echt geen sperziebonen uit Marokko.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
De meeste artikelen zijn wel Greek style en made in Germany, de haloumi komt wel uit Cyprus, wijn en sommige andere artikelen uit Griekenland.
Dit heeft niks met Lidl te maken maar wel iets wat de meeste toeristen niet weten.
Als je in Griekenland uit eten gaat krijg je als je een stukje vlees besteld ook bijna nooit Grieks vlees, rund en varkens vlees komt uit Nederland of Frankrijk en het meeste lamsvlees uit Nieuw Zeeland en Australië, dat is veel goedkoper.
In de super markt en bij de slager is het NL vlees ongeveer 3 tot 4 per kilo euro goedkoper.
Zo is het met veel zogenaamde verse vis die je besteld ook, het meest komt uit het buitenland of is bevroren.
Nou Arthur ik weet niet waar jij deze wijsheid vandaan haalt en misschien was dat op Kreta zo maar bij ons in de streek krijg je echt verse vis die aangevoerd wordt vanaf de Egeïsche Zee. De handelaren halen rechtstreeks hun vis bij de vissersboten, de visdozen wel voorzien van stickers waarop de herkomst vermeld staat dit voor de Euforia. En als we geluk hadden was er voor ons ook altijd wel een maaltje. En Lamsvlees uit Nieuw Zeeland goedkoper als van Griekse lammeren? De prijs van New Zeelands vlees is vele malen hoger ik moet helaas aan je gaan twijfelen Arthur. Juist in Griekenland wordt heel veel van eigen boden verkocht of het nu schaap, geit, varken of rund is. Bij Lidl tref je inderdaad Duits vlees aan maar de hoeveelheden rundvlees die daar verkocht wordt is minimaal. De prijs van gehakt is niet zo goedkoop als in Nederland, ± € 8,50 /kg en wordt, behalve bij Lidl, vers gedraaid.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
(16 October 2020, 14:15)Arthur schreef:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
De meeste artikelen zijn wel Greek style en made in Germany, de haloumi komt wel uit Cyprus, wijn en sommige andere artikelen uit Griekenland.
Dit heeft niks met Lidl te maken maar wel iets wat de meeste toeristen niet weten.
Als je in Griekenland uit eten gaat krijg je als je een stukje vlees besteld ook bijna nooit Grieks vlees, rund en varkens vlees komt uit Nederland of Frankrijk en het meeste lamsvlees uit Nieuw Zeeland en Australië, dat is veel goedkoper.
In de super markt en bij de slager is het NL vlees ongeveer 3 tot 4 per kilo euro goedkoper.
Zo is het met veel zogenaamde verse vis die je besteld ook, het meest komt uit het buitenland of is bevroren.
Nou Arthur ik weet niet waar jij deze wijsheid vandaan haalt en misschien was dat op Kreta zo maar bij ons in de streek krijg je echt verse vis die aangevoerd wordt vanaf de Egeïsche Zee. De handelaren halen rechtstreeks hun vis bij de vissersboten, de visdozen wel voorzien van stickers waarop de herkomst vermeld staat dit voor de Euforia. En als we geluk hadden was er voor ons ook altijd wel een maaltje. En Lamsvlees uit Nieuw Zeeland goedkoper als van Griekse lammeren? De prijs van New Zeelands vlees is vele malen hoger ik moet helaas aan je gaan twijfelen Arthur. Juist in Griekenland wordt heel veel van eigen boden verkocht of het nu schaap, geit, varken of rund is. Bij Lidl tref je inderdaad Duits vlees aan maar de hoeveelheden rundvlees die daar verkocht wordt is minimaal. De prijs van gehakt is niet zo goedkoop als in Nederland, ± € 8,50 /kg en wordt, behalve bij Lidl, vers gedraaid.
Fijne zaterdag,
Dick
Ik heb hier lang genoeg geleefd om alles te vergelijken Dick. Bij alle supermarkten, slagers en vlees groothandelaren is het buitenlandse vlees goedkoper.
En verse vis, dat beetje wat ze vangen is ontzettend duur en is niet genoeg om aan de Griekse vraag te voldoen.
Maar misschien is in het noorden alles anders.
17 October 2020, 12:49 (Dit bericht is bewerkt op: 17 October 2020, 12:51 door Beems.)
(17 October 2020, 12:21)Arthur schreef:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
(17 October 2020, 11:24)Beems schreef:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
(16 October 2020, 14:15)Arthur schreef:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Ik heb hier lang genoeg geleefd om alles te vergelijken Dick. Bij alle supermarkten, slagers en vlees groothandelaren is het buitenlandse vlees goedkoper.
En verse vis, dat beetje wat ze vangen is ontzettend duur en is niet genoeg om aan de Griekse vraag te voldoen.
Maar misschien is in het noorden alles anders.
Nou Arthur het spijt me wel en het is jammer dat ik er geen video beelden van gemaakt heb. Hier komen de vissersboten vol met vis aan en ook in Kavala geen kleine vissersboten maar zoals de oude Scheveningse loggers. Bemanning over het algemeen Egyptenaren met Griekse kapitein. En wat vlees betreft is mijn ervaring anders, als ik met Pascha bijvoorbeeld € 6,00 de kilo voor een lam betaal bij de slager is dat niet duur.
Maar goed dat is jouw ervaring en ik ga er verder niet over strijden maar ik heb een heel andere ervaring de tien jaar dat ik op het vaste land leef.
Mijn ervaring met vis in Griekenland is dat bv een brasemachtige zoals een dorade vaak wel vers is, maar driekwart staat vaak op de kaart met een sterretje aangegeven, wat betekent dat het uit de diepvries komt. Is volgens mij verplicht. Of het dan uit Griekenland zelf komt, dat staat er niet bij, maar in ieder geval is het dan niet vers gevangen.
Overigens wordt er in het Middellandsezeegebied heel veel dorade gekweekt, dus de kans is groot dat die heerlijke tsipoúra op je bord nooit in vrijheid gezwommen heeft.
Ongetwijfeld zijn er eettentjes waar je alleen de "vis van de dag" kan krijgen, maar het is algemeen bekend dat de wateren rondom Griekenland behoorlijk overbevist zijn helaas.
Het beste is om achter een wagen aan te rijden die net ingeladen heeft bij de vissers en kijken waar die afzet heeft, en daar van je visje gaan genieten, heel vaak op die manier heerlijk verse sardines gegeten.
Op Kos in Tigaki ging de eigenaar van Esperos zelf de zee in om vis te vangen.
Hebben daar meerdere keren verse vis gegeten.
Werden in de keuken uitgenodigd om de vis uit te kiezen.
Op Chios in Kataraktis gingen duikers met harpoenen de zee in.
's Avonds heerlijke verse vis gegeten.
Op Samos in Kokkari hadden ze een zojuist gevangen zwaardvis achterin de laadbak van de auto liggen.
Die werd afgeleverd bij een restaurant.
Daar hebben we 's avonds heerlijk van gegeten.
Zien daar vaker duikers/vissers de vers gevangen vis bij een restaurant inleveren
Op Lesbos ook meegemaakt dat de visser met zijn auto met verse vis in de laadbak langskwam .
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Taverne aan Long beach in Kokkari.
Heel vaak verse inktvis
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Mijn ervaring met vis in Griekenland is dat bv een brasemachtige zoals een dorade vaak wel vers is, maar driekwart staat vaak op de kaart met een sterretje aangegeven, wat betekent dat het uit de diepvries komt. Is volgens mij verplicht. Of het dan uit Griekenland zelf komt, dat staat er niet bij, maar in ieder geval is het dan niet vers gevangen.
Overigens wordt er in het Middellandsezeegebied heel veel dorade gekweekt, dus de kans is groot dat die heerlijke tsipoúra op je bord nooit in vrijheid gezwommen heeft.
Ongetwijfeld zijn er eettentjes waar je alleen de "vis van de dag" kan krijgen, maar het is algemeen bekend dat de wateren rondom Griekenland behoorlijk overbevist zijn helaas.
Het beste is om achter een wagen aan te rijden die net ingeladen heeft bij de vissers en kijken waar die afzet heeft, en daar van je visje gaan genieten, heel vaak op die manier heerlijk verse sardines gegeten.
Of met mij mee gaan vissen Johan, verser kan niet.
Ze lijken klein maar ik had in 1 uur tijd een hele emmer vol, speciale manier van vissen.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Hier werd de zwaarvis aan wal gebracht
(Is een foto van een kennis van mij)
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Of met mij mee gaan vissen Johan, verser kan niet.
Ze lijken klein maar ik had in 1 uur tijd een hele emmer vol, speciale manier van vissen.
@Arthur, ja, jammer dat het afgelopen jaar niet door kon gaan!
En het komt er ook nooit meer van Johan, ik ga voorlopig niet meer naar Kreta en de kaik is verkocht, deed wel pijn na al die jaren vrijheid op het water (de kaik, niet Kreta) maar mijn gezondheid is toch belangrijker.
Is wel even off-topic, als je echt grote wilt vangen moet je op diep water gaan vissen zo als in de buurt van Mochlos bij die grote rots op dik 100/200 meter diepte, maar dan heb je ook visgerei nodig van duizenden euro,s zoals een fishfinder, die de diepte en temp in kleuren aangeeft, speciale hengels, speciale molens, lijnen en diverse haken.
Ik bleef gewoon bij de kust in viste op 5/10 meter diepte met mijn Lidl hengeltje van 30 euro, wat garnalen aan de haakjes en vissen maar, mooiste daarvan is dat je door dat heldere water de vis ziet bijten.
Enkele taverna's waar de vis absoluut vers was. Zelf gevangen of de dag zelf aangebracht door een visser.
Panteli - Leros
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Mylopotas - Ios
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Katapola - Amorgos
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Lipsi
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Naoussa - Paros
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Mijn ervaring met vis in Griekenland is dat bv een brasemachtige zoals een dorade vaak wel vers is, maar driekwart staat vaak op de kaart met een sterretje aangegeven, wat betekent dat het uit de diepvries komt. Is volgens mij verplicht. Of het dan uit Griekenland zelf komt, dat staat er niet bij, maar in ieder geval is het dan niet vers gevangen.
Overigens wordt er in het Middellandsezeegebied heel veel dorade gekweekt, dus de kans is groot dat die heerlijke tsipoúra op je bord nooit in vrijheid gezwommen heeft.
Ongetwijfeld zijn er eettentjes waar je alleen de "vis van de dag" kan krijgen, maar het is algemeen bekend dat de wateren rondom Griekenland behoorlijk overbevist zijn helaas.
Het beste is om achter een wagen aan te rijden die net ingeladen heeft bij de vissers en kijken waar die afzet heeft, en daar van je visje gaan genieten, heel vaak op die manier heerlijk verse sardines gegeten.
Als je weet dat de wateren rond Griekenland overbevist zijn zou je ook kunnen overwegen eens een vegetarische vakantie te houden ,
dat doen wij al jaren en het bevalt ons nog steeds goed ,zo goed dat wij het hele jaar geen vlees of vis eten
We dwalen weer eens af,
We beginnen bij Griekse artikelen van de Lidl, die wel of niet origineel zijn, zo ga je via een visje vangen, hengelsport, overbevissing, kaik's, Grieks of buitenlands vlees kopen en kom je uit bij 2 Zeeuwse veganisten.
Wat is dit toch een heerlijk forum
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
(17 October 2020, 14:49)JohanV schreef:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Mijn ervaring met vis in Griekenland is dat bv een brasemachtige zoals een dorade vaak wel vers is, maar driekwart staat vaak op de kaart met een sterretje aangegeven, wat betekent dat het uit de diepvries komt. Is volgens mij verplicht. Of het dan uit Griekenland zelf komt, dat staat er niet bij, maar in ieder geval is het dan niet vers gevangen.
Overigens wordt er in het Middellandsezeegebied heel veel dorade gekweekt, dus de kans is groot dat die heerlijke tsipoúra op je bord nooit in vrijheid gezwommen heeft.
Ongetwijfeld zijn er eettentjes waar je alleen de "vis van de dag" kan krijgen, maar het is algemeen bekend dat de wateren rondom Griekenland behoorlijk overbevist zijn helaas.
Het beste is om achter een wagen aan te rijden die net ingeladen heeft bij de vissers en kijken waar die afzet heeft, en daar van je visje gaan genieten, heel vaak op die manier heerlijk verse sardines gegeten.
Als je weet dat de wateren rond Griekenland overbevist zijn zou je ook kunnen overwegen eens een vegetarische vakantie te houden ,
dat doen wij al jaren en het bevalt ons nog steeds goed ,zo goed dat wij het hele jaar geen vlees of vis eten
Vanochtend even flink ingeslagen, helaas was de Kritharaki niet leverbaar (wordt op een 'later tijdstip' uitgeleverd) bij de twee filialen in de regio.
We kunnen weer een tijdje vooruit
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Vanochtend even flink ingeslagen, helaas was de Kritharaki niet leverbaar (wordt op een 'later tijdstip' uitgeleverd) bij de twee filialen in de regio.
We kunnen weer een tijdje vooruit
Vanmorgen in de kranten.
Ik vind hem leuk.
Een geintje mag.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Voor het NL-D-grensgebied -
eindelijk GR zonder Corona, : volgende week (vanaf 8 maart) GR week bij Lidl
o.a. Mythos Sixpack 2.49€.
P.S. Als ik in het net duik en bij Lidl.de kijk zie ik geen GR aanbiedingen, misschien regionaal aanbod?
05 March 2021, 10:50 (Dit bericht is bewerkt op: 05 March 2021, 10:55 door JohanV.)
(05 March 2021, 10:14)JohannesGR schreef:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Voor het NL-D-grensgebied -
eindelijk GR zonder Corona, : volgende week (vanaf 8 maart) GR week bij Lidl
o.a. Mythos Sixpack 2.49€.
P.S. Als ik in het net duik en bij Lidl.de kijk zie ik geen GR aanbiedingen, misschien regionaal aanbod?
Bij de NL Lidl moet je een regio of eventueel je woonplaats selecteren om de juiste folder te kunnen zien. Niet heel NL heeft altijd in dezelfde week dezelfde aanbiedingen cq assortiment.
Even gekeken op de lidl.de site, maar ik kan alle Griekseweekaanbiedingen zien?
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Even iets anders, volgende week Belgische week bij Lidl voor onze Hollandse leden, de leden aan de grens streek hebben dat elke week
haha uit nieuwsgierigheid eens gaan kijken welke Belgische producten ze aan de Nederlanders gaan verkopen, die red devils crocky chips zal toch geen succes zijn vrees ik
Eerst moesten we heel lang wachten, maar nu heel snel weer een nieuwe Griekse week bij de Lidl in Nederland vanaf donderdag 15 juli. Ook weer wat nieuwe producten, o.a. een Griekse Riesling, gaan we uitproberen!
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Goed nieuws!
Ik kan bij ons bij de Lidl en de Jumbo al een paar maand geen Feta meer krijgen. Zijn er meer die dat missen? Wat zou dat zijn?
Klopt, hier hetzelfde verhaal, ook bij de AH maar mondjesmaat. Was vandaag bij de Aldi en raad eens, volop Feta verkrijgbaar met datum april 2022. Heb gelijk een kilootje meegenomen. Maar... staat ook alleen maar Feta "Light" in de folder voor de Griekse week. Die laat ik liggen.