06 January 2022, 07:48
Leuk die foto's en uitleg van Patrick over de Kitron-stokerij op Naxos in een andere topic. Ik had eerlijk gezegd nog niet eerder over dit drankje gehoord.
Ik vraag me af of meer leden iets kunnen vertellen over dit soort typisch regionaal of plaatselijk gestookte drankjes.
We kennen natuurlijk allemaal drankjes zoals Raki (Kreta), Tsipouro (Pilion) en Kumquat (Corfu) maar het zou me niet verbazen als er nog véél meer zijn.
Wie heeft meer informatie over plaatselijke drankjes / stokerijen of heeft zelfs ooit eentje bezocht? Liefst met foto's natuurlijk
NB: Over Kitron vond ik deze wikipedia-pagina:
(Er blijken volgens die pagina zelfs 3 varianten van te bestaan)
Ik vraag me af of meer leden iets kunnen vertellen over dit soort typisch regionaal of plaatselijk gestookte drankjes.
We kennen natuurlijk allemaal drankjes zoals Raki (Kreta), Tsipouro (Pilion) en Kumquat (Corfu) maar het zou me niet verbazen als er nog véél meer zijn.
Wie heeft meer informatie over plaatselijke drankjes / stokerijen of heeft zelfs ooit eentje bezocht? Liefst met foto's natuurlijk
NB: Over Kitron vond ik deze wikipedia-pagina:
(Er blijken volgens die pagina zelfs 3 varianten van te bestaan)