Samos
#1
Weet iemand of er de tweede helft van oktober nog voorzieningen zijn op strand in Ireon en zijn er nog restaurantjes open?
Dank
Quote
#2
Ik ben in 2017 begin november naar Samos geweest.
Alle strandstoelen etc waren toen echt weg, soms was t zoeken naar een tentje waar je nog een kop koffie kon
krijgen. Wel n heel leuke week gehad, met prachtig weer.
Quote
#3
Ik ben nu in Chora (nabij Ireon). Voorzieningen op het strand zijn er niet echt meer. Enkele zaken zijn wel nog open: Nero & Alati (lekkere gerechten daar), Karavopetra is ook nog open 's avonds en ook Souvlaki 4you was vorige week nog open. Verder ook nog een aantal bars die nog open zijn.
Deze morgen nog 2 vluchten uit Nederland geland: Corendon en Transavia.
Maar wel opvallend dat het aantal (charter)vliegtuigen met toeristen opvallend gedaald is de afgelopen week. Ook zien we opvallend minder huurwagentjes op de baan. Het toeristisch seizoen lijkt op Samos toch stilaan ten einde te komen.
Patrick's signatuur
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Quote
#4
Ook hier in Karlovasi loopt het seizoen langzaam ten einde. Op het strand bij potami zijn de stoelen weg en is de taverna gesloten. Maar de zee is er natuurlijk nog wel? Wij zagen vandaag nog wel wat nieuwe toeristen, spierwit en wat onwennig. In de stad zijn wel alle winkels en natuurlijk de terrassen op het centrale plein geopend. Ook s'avonds nog gezellig in/bij de tavernes. Op de rest van het eiland ging veel op 10 oktober in ruste. Maar overal is er nog wel wat open. Nog genoeg te doen.
Quote


Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)