Advocaat real estate
#1
Hallo, we zijn na meer dan een jaar " werken" met onze advocaat absoluut niet tevreden. kan iemand ons een goede advocaat/advocate aanbevelen gespecialiseerd en uitgebreide kennis in real estate. Regio Rethymnon, Zuid Kreta regio Sivas
Quote
#2
in rethymno weet ik niet, maar ik herinner me dat ik eerder de website opgeslagen had van een vrouw in chania. die werkt ook veel voor ambassades en zo. . spreekt meerdere talen. Ze doet ook in onroerend goed zaken. wellicht dat zij misschien toch de moeite waard is. weet natuurlijk niet wat zij kost maar herinner me wel dat zij ruime jaar ervaring heeft. haar voornaam is elvi of zo, achternaam weet ik niet meer. maar onder die voornaam had ik haar opgeslagen. helaas heb ik alles met betrekking tot griekenland van mijn computer verwijderd. in verband met ziekte moest ik terug en zal ook niet meer daar wonen. succes
Quote
#3
Bedoel je de dame op de foto die je ziet als je
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
klikt Marian?

Our law firm advises our international and domestic clients on the purchase of various properties in various areas of Greece. We provide high-level expertise in all types and stages of real estate transactions, including:
 • Purchase/Sale of Immovable Property
 • Property Management
 • Tax Related Matters
 • Researches & Investigations in the Land Registry
 • Construction & Developement
 • Building Legislation Compliance
 • Coordination of Agents, Notaries, Civil Engineer
We have also wide experience in real estate litigation and we have acted in various cases, including:
 • Landlord and Tenant Disputes
 • Construction Disputes
 • Neighbour Disputes
 • Building Authority Disputes

De eerste zoekopdracht was raak. Twee steekwoorden: elvi chania   Cool
Quote
#4
Dat is inderdaad een advocatenbureau dat als eerste tevoorschijn komt. Had ik reeds opgezocht in het verleden, vele goede reviews ook. De vraag is eerder een advocaat/ advocate waar men zelf ervaringen mee heeft gehad of heeft. Elvi staat aangeprezen, maar Chania is nog een stuk verder rijden en praktisch gezien op lange termijn moeilijk, daarom hebben we haar ook niet genomen. Mochten mensen hier positieve ervaringen met haar hebben en haar aanbevelen dan zou de rit naar ginder wel te overwegen zijn .
Quote
#5
Wij zijn heel tevreden van onze advocate in Rethymnon. Zij werd ons aangeraden door Elxis. Maria Psaroudaki, kourtourioti Avenue 65 Rethymnon
+30 28310 30114 Zij staat haar mannetje wel, loste onze aanvraag voor Taxnummer op 5 minuten op terwijl ze ons al meer dan een uur aan het lijntje hielden.
Quote
#6
Het gaat niet om een Taxisnummer alleen.

Maar ik heb wel iemand dit kan afhandelen.
We hadden ook problemen met ons huis maar ze heeft dit perfect opgelost.
Gelukkig voor ons.
Komt uit Heraklion.

Ik ben met mijn2e aankoop bezig en ze adviseert me perfect.
Quote
#7
Wat is een goede advocaat? Dat is iets wat je vooraf nooit het juiste antwoord van kan weten. Je moet wat geluk hebben denk. Onze advocate is niet de meest communicatieve maar levert wel goed werk. De advocate van de eigenaars die ons huis hebben gekocht lijkt me ook geen verkeerde te zijn.
Tip, neem toch maar zéker een advocaat/advocate die in zijn/haar prefectuur werkt. Iemand "uit de buurt" kan ook gemakkelijk zijn maar kan ook verkeerd resultaat opleveren, maar dan heb je niet de juiste.
Allemaal niet gemakkelijk, ik weet het... Wink
Quote


Lijst met mogelijk verwante discussies
Discussie Auteur Reacties Weergaven Laatste bericht
  Advocaat bedrijfsovername Marlene 1 1.619 18 October 2018, 16:42
Laatste bericht: Cornelius
  gezocht advocaat TreinopStad 3 2.901 27 July 2012, 22:01
Laatste bericht: jjohn

Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)