Johan heb je ook recept van gevulde Champion. Ik kan het op internet opzoeken, maar op de door jou bereide en op papier gezette is altijd goed. Kan het bij mijn verzameling recepten van jou..
bedankt vast
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Johan heb je ook recept van gevulde Champion. Ik kan het op internet opzoeken, maar op de door jou bereide en op papier gezette is altijd goed. Kan het bij mijn verzameling recepten van jou..
bedankt vast
Hai Goedas, ik maak dat wel eens met portobello's met een Griekse touch, maar heb dat niet op papier staan. Zal vanavond wel eens kijken, heb ook nog twee andere nieuwe gerechten die ik ook nog moet uitschrijven.
Hij komt er snel aan hoor Goedas, maar ben momenteel met een aantal gerechten bezig en kan helaas maar één arm goed gebruiken. Moet deze week ook nog wat andere gerechten voorbereiden voor mijn werk. Komend weekend doe ik twee dagen showcooking bij Interchalet in Horst. Ter promotie en verkoop van mijn pannen. Dus even heel erg druk.
Voor diegene die niet kan wachten, op YouTube zijn recepten te vinden onder de zoekterm
μανιτάρια γεμιστά.
@ Johan, ik heb niet de intentie om onder jouw duiven te schieten.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Voor diegene die niet kan wachten, op YouTube zijn recepten te vinden onder de zoekterm
μανιτάρια γεμιστά.
@ Johan, ik heb niet de intentie om onder jouw duiven te schieten.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Hij komt er snel aan hoor Goedas, maar ben momenteel met een aantal gerechten bezig en kan helaas maar één arm goed gebruiken. Moet deze week ook nog wat andere gerechten voorbereiden voor mijn werk. Komend weekend doe ik twee dagen showcooking bij Interchalet in Horst. Ter promotie en verkoop van mijn pannen. Dus even heel erg druk.
Komt wel hoor Johan. Je hebt het behoorlijk druk met één arm….
Chris ook bedankt voor you tube.